Mehanički regulator temperature tip RT

Ventil tip RT je mehanički regulator temperature. Postavlja se na strani pare ili kondenzata, a reguliše temperaturu grejanog fluida. To je servo regulator, pri čemu ulogu pilot ventila preuzima termo regulacioni ventil

O proizvodu...

Ventil tip RT je mehanički regulator temperature. Postavlja se na strani pare ili kondenzata, a reguliše temperaturu grejanog fluida. To je servo regulator, pri čemu ulogu pilot ventila preuzima termo regulacioni ventil tip T2.

Razvili smo isti tip ventila sa određenim modifikacijama, koji se koristi za regulaciju hlađenja. Ovaj ventil se postavlja na strani rashladne vode. Ovako modifikovan ventil ima oznaku RT-R.

Ventil reguliše temperaturu grejanog fluida sa najvećom greškom do 50C, pri čemu se dobrim podešavanjem i pravilnim izborom šeme povezivanja može greška smanjiti i ispod 30C.

Ventile proizvodimo za nazivne pritiske PN16 i PN25. I nazivne otvore do DN150. Svi unutrašnji delovi su proizvedeni od nerđajućeg čelika, a membrane su kombinacija teflona i nerđajućeg čelika ili bakra i nerđajućeg čelika. Kućište je proizvedeno od sivog, nodularnog ili čeličnog liva.

Standardno ih isporučujemo sa dužinom kapilare od 1500 mm, pri čemu na zahtev korisnika možemo ih isporučiti i sa kapilarom veće dužine.

Slični proizvodi

Изборник